avoir patience

Nu kan jag inte ömka mig längre. Upp på vägen bara och kör på. Ha tålamod med mig, ska jag ha. En och annan droppe må falla på vägen, men just sånt är ju livet. Eller, sådan är jag, har det visat sig. Värre plågor lär människosläktet ha varit med om. Samt den enskilda unika varelsen. Jag är så rädd för mina egna reaktioner numera att jag inte tycks passa på att njuta av stunden. Jo, fast det gör jag. Det gör jag verkligen. Och jag vet också att jag kan parera och avleda min egen stress eller oro. Även på jobbet och i kören och bland andra människor.

Ett svart skynke framför ögonen när jag måste bestämma hur jag vill ha det i framtiden och när någon ställer frågor som jag inte kan ta ställning till på en gång. Men är jag ensam om det? En retorisk fråga….

Så vad är problemet ?

Nej, just det…..Niema Problema…typ.

Men om ni frågar mig. Jag vet inte. Mästare i Velighetsmästerskapen. Hör av er om ni vill delta i finalerna! 😉

Annonser

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “avoir patience

 1. Framtiden den ligger så konstigt lång bort fast den samtidigt ligger i min hand. Vägen till framtiden är så krokig och jag funderar rätt ofta på hur det ska bli för mig, utan kropp ingen framtid eller något sånt.
  Jag har det jobbigt nu, uppförsbacken är lång och jag vet att det finns ett backkrön där uppe även för mig, men jag vet inte om livet mitt är det jag har kvar tills jag kommer upp för backen eller om det finns en fortsättning där efter?
  Deppig är jag inte men tankarna lever sitt eget liv och ibland skrämmer jag slag på mig själv med mitt tänkande.
  Ett är säkert jag vill väldigt gärna delta i dina finaler var så säker.
  En dag när jag har fått min njure och känner igen mig själv igen så träffar jag dig gärna över en latte på stan. Vad sägs om det?
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s