moi ou millroll ?

Jag är en människa. Aldrig två. Ändå blir det så här splitttrat både i mitt hjärta och i min framtoning när jag ska välja mellan mig och mig. Så här var det aldrig när millroll höll sig på sin kant och moivoila på min…eller hur jag nu ska uttrycka det ?

Jag är begåvad med två sköna bloggar, men när de tvingas husera under samma tak blir jag konfys. Om jag fick sära på dem här skulle allt kännas så mycket enklare. Jag förstår inte varför jag alltid tycks misslynt med sakernas tillstånd.  Nu borde vara tid för mig att verkligen ta mig an det svåra med att vara ”en- å – ena – sidan – och – en-  å -andra – sidan”- människa, som kan se vitsen i allt och alla av olika slag. Som inte bangar för att försöka förstå det mest obegripliga men som å andra sidan aldrig vet varken ut eller in. Jo det är ju klart att jag tar ställning i politiska frågor. I stora frågor som inte rör mitt eget hjärtas innersta, där jag veknar av olika skäl, för alla de slag av mänskliga och omänskliga företeelser.

Nu borde jag välja förstås. 

Men det svåra är: Hur gör man?

När man väljer blogg, eller sätt att vara eller se ut. Jag har aldrig valt hur jag vill se ut, personligen. Det har bara blivit så…Men i bloggars värld har jag äntligen sett att jag har en chans att påverka utseendet på min blogg, och vad  den ska heta och hur jag ska framställas i den. I alla fall hur jag vill att jag ska framställas. Och så händer detta…Moivoila blir taleskvinna för Millroll, när det borde vara tvärtom, och jag har inget att säga till om, såvida jag inte loggar ut och sen skriver i kommentatorsrutan att det är millroll med den och den adressen. Så ironiskt att den blogg som har flest kommentarer och flest läsare inte får representera mig. Kanske vill Moivoila hämnas genom att låtsas vara den millroll hon inte är.

Eller är det just det hon är?

Ni anar vidden av problemet, antar jag …. 😉

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under bloggöverträdelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s